Anvil streeft naar excellence

Lacom-5assig

Profiel van de onderneming

Samenspel mens en techniek

Dankzij de unieke combinatie van vakmanschap en technisch vermogen gaan we geen uitdaging uit de weg. Het machinepark is met draai-/freesmachines, multitasking en bewerkingscentra uitstekend geoutilleerd en 100% afgestemd op wensen van de klant én eisen van deze tijd. Behalve de hardware voldoen ook onze softwareprogramma’s aan deze 2 belangrijke criteria. De 4 bedrijven gebruiken één ERP-pakket, een 5-assig simultaan CAD/CAM-pakket en een PDM-pakket voor de borging van data.

Ontzorgen van A tot Z

Uw wensen geven richting aan onze expertise en productieprocessen. Al in een vroegtijdig stadium nemen we u bij de arm. Tijdens de ontwikkeling van nieuwe producten denken onze engineers met u mee. Zowel over de maakbaarheid als de kostprijs. Met redesign verbeteren we bestaande producten. En lest best: ook de verantwoordelijkheid voor transport, logistiek, nabehandeling en voorraadbeheer nemen we u uit handen.

Specialisten in serieproductie

Mechanische onderdelen en (las)samenstellingen in series van 5, 50 of 5.000 stuks? Anvil Industries is erop ingericht om maatwerk te leveren in producten met een repeterend karakter. Daarvoor beschikken we over de meest moderne productietechnologie in verspanen, lassen, (cleanroom)montage en hydrauliek. Verder kunt u vertrouwen op een team van 150 continu opgeleide en gemotiveerde medewerkers. Dit team werkt samen met een zorgvuldig geselecteerd netwerk van toeleveranciers.