Lacom detail

Lacom-5assig

Expert in mechanische onderdelen, (las)samenstellingen en hydraulische cilinders

Lacom Machinefabriek is uitgegroeid tot een expert in het seriematig produceren van complexe, mechanische onderdelen (halffabricaten), complete (las)samenstellingen en hydraulische cilinders. Onze corebusiness is afgestemd op kleine (100 stuks) tot middelgrote series (500 stuks).

Zorgvuldig gekozen machinestrategie

Voor een afwisselende klantenkring van OEM-ers en System Suppliers bestrijken we het gehele proces van constructie, verspaning en assemblage. De gekozen machinestrategie sluit naadloos aan op seriegrootte, logistieke concept en gevraagde nauwkeurigheid. Zo stemmen we prijs en kwaliteit af tot een concurrerende combinatie.

Grote variatie in bewerkingsmethoden

Om aan de eisen van deze opdrachtgevers te voldoen, gebruikt Lacom een grote diversiteit aan bewerkingsmethoden. Niet alleen voor verspaning en lastechniek. Maar ook voor samenstellen (van modules en eindproducten) en cleanroommontages, inclusief eventuele eindtesten. Voor het monteren en testen van hydraulische cilinders hebben we een speciale afdeling ingericht. En met het oog op de toekomst investeren we doorlopend in nieuwe machines, automatisering en onbemand produceren. 

Lacom-lassen