Lacom-5assig

Kwaliteitsmeting

 

Lacom Kwaliteitsmeting

Lacom Machinefabriek BV

Ons vak, uw zorgeloosheid.

Lacom Machinefabriek BV is een metaalspecialist in de meest brede zin van het woord. We leveren mechanische producten en onderdelen voor grotere constructies.

We worden veelal ingezet om deelproducten te leveren, maar we tekenen met hetzelfde gemak voor complete projecten: inclusief constructie, verspaning en montage. Die dienstverlening leveren we onder meer aan de hydraulische industrie, offshore, wegtransport en machinebouw.

 

Onze breedte is onze kracht. Zonder concessies te doen aan de gewenste kwaliteit van detailprocessen leveren we totaalproducten, helemaal uit eigen hand.

Dankzij een ingenieus beheer van voorraden leveren we daarbij zorgeloosheid aan onze klanten. Op afroep zijn producten snel te leveren. En als opdrachtgevers maatgerichte oplossingen wensen, staan we met evenveel enthousiasme voor hen klaar – ook als daarvoor al even maatgerichte investeringen wenselijk zijn. Want we beseffen heel goed dat ons vakmanschap pas effect sorteert als we er onze opdrachtgevers zorgeloosheid mee bieden.

 

Lacom Machinefabriek BV is onderdeel van Anvil Industries BV

 

Lacom Bedrijfsprofiel